Intrebari frecvente
Ce este Travelty?

Dacă până acum doar în marile oraÈ™e ai găsit carduri de reduceri pe care le poÈ›i folosi la mai multe firme, acum este rândul sătmărenilor să beneficieze de pe urma unor astfel de proiect.
Astfel, te ajutăm să descoperi locurile frumoase din Satu Mare la care, odată ajuns, prin simpla prezentare a cardului beneficiezi de reduceri și gratuități oferite instant!

 

Ce beneficii am cu Travelty?

Travelty este un card de reduceri care are multiple beneficii: cardul oferă reduceri È™i gratuități oferite instant la o reÈ›ea extinsă de comercianÈ›i din Satu Mare, perioadă de valabilitate: 12 luni, îl poÈ›i folosi nelimitat, ori de cate ori doreÈ™ti.
PoÈ›i consulta ofertele tuturor partenerilor Travelty unde posesorii de carduri beneficiază de diverse avantaje.

 

Cum beneficiez de reduceri/gratuități?

Reducerile È™i gratuitățile se oferă pe loc, în momentul prezentării cardului, fără a presupune alte sisteme de colectare de puncte, buline, steluÈ›e, emoticoane etc.

Exemplu:
Vrei să ieÈ™i în oraÈ™ împreună cu familia sau prietenii tăi la un restaurant, accesezi www.travelty.eu È™i te autentifici. Te foloseÈ™ti de site pentru a găsi o locaÈ›ie parteneră. Beneficiezi de produsele sau serviciile oferite de aceasta la un preÈ› redus.
Când ceri nota de plată prezinÈ›i È™i cardul Travelty, urmând ca nota de plată să fie întocmită aplicându-se instant reducerea specificată.

 

Unde pot folosi Travelty?

Momentan proiectul funcÈ›ionează doar în municipiul Satu Mare, urmând ca până la finalul anului 2016 să fie dezvoltat È™i în celălalte mari oraÈ™e din judeÈ›.
În pagina Parteneri poÈ›i consulta ofertele acestora.

 

Câte persoane pot folosi un card?

Pot beneficia de reduceri la utilizarea unui singur card maximum două persoane, singura excepție este la restaurante/cafenele/pub-uri unde pot beneficia maximum 4 persoane.
PoÈ›i afla acest număr în pagina de prezentare a fiecărui partener.

 

De ce înregistrarea este pe bază de invitaÈ›ie?

Pentru că este un card exclusiv È™i vrem ca acest lucru să rămână aÈ™a. Tu decizi pe cine inviÈ›i în reÈ›ea.
O persoană devine membru Travelty după ce acesta s-a înregistrat pe site-ul www.travelty.eu folosind un cod de invitaÈ›ie È™i a achiziÈ›ionat cardul.
La început primeÈ™ti trei invitaÈ›ii pe care le poÈ›i oferi prietenilor È™i familiei. Vei primi alte invitaÈ›ii doar dacă celor cărora le-ai trimis au achiziÈ›ionat cardul È™i chiar din acest motiv reÈ›eaua devine exclusivă, pentru că îÈ›i oferi invitaÈ›iile doar celor despre care È™tii că vor achiziÈ›iona cardul, altfel, vei rămâne fără invitaÈ›ii.
Atuni când ai trimis o invitaÈ›ie È™i acea persoană a achiziÈ›ionat cardul, vei primi un cupon valoric din partea noastră ca o răsplată pe care îl vei putea folosi la partenerii noÈ™tri.
Dacă È›i-ai oferit invitaÈ›iile È™i acele persoane cărora i le-ai oferit nu achiziÈ›ionează cardul, nu vei primi altele în locul lor. Deci, ai grijă pe cine inviÈ›i pentru că poÈ›i să rămâi fără ele È™i astfel nu te vom putea răsplăti cu cupoane.

 

Ce sunt cupoanele și unde le pot folosi?

PrimeÈ™ti cupoane valorice doar atunci când persoana căreia i-ai trimis o invitaÈ›ie a achiziÈ›ionat cardul.
Fiecare cupon se poate folosi doar o singură dată și este acceptat doar de către partenerii care sunt trecuți pe acesta.